Yritys

Varsinais-Suomen Isännöintitalo Oy on tarjonnut kokonaisvaltaista isännöintipalvelua jo yli 50 vuoden ajan. Yrityksemme juuret ulottuvat aina vuoteen 1965 saakka, jolloin perustettiin isännöintitoimi silloisen Turun Tilikeskus Oy:n yhteyteen. Toiminnan kasvaessa perustettiin sittemmin V-S Isännöintitalo Oy 1990- luvun loppupuolella. Toimistomme on ISA auktorisoitu ja DNV laatustandardien mukaisesti auditoitu.

Toimistoissamme työskentelee noin 55 kiinteistöalan ammattilaista, joiden hoidossa on yli 400 erimuotoista taloyhtiökohdetta Turun talousalueella. Toimistomme tuottaa itse kaikki kiinteistöjen hallintoon liittyvät palvelut. Jatkuvan koulutuksen sekä pitkän kokemuksemme ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaan palvelun ja olemmekin Varsinais-Suomen alueen johtava paikallinen toimija. Toimipisteemme sijaitsevat keskeisillä paikoilla ja hyvien pysäköintimahdollisuuksien ympäröiminä Turussa Maariankadun varrella Puutorin välittömässä läheisyydessä sekä Raision keskustassa Varppeenaukiolla.

Olemme sitoutuneet alan laatu- ja kehitysjärjestelmiin ja kehitämme toimintaamme niiden mukaisesti. Noudatamme toiminnassamme hyvää eettistä isännöintitapaa. Isännöinnin eettiset ohjeet on hyväksytty sekä Suomen Kiinteistöliitto ry:ssä, Suomen Isännöintiliitto ry:ssä että Isännöitsijöiden Auktorisointiyhdistys ISA ry:ssä. Lisäksi noudatamme toiminnassamme Isännöintialan ISE 2007 määräyksiä ja ehtoja.

Osaamisemme kattaa isännöinnin-, rakennustekniikan- sekä taloushallinnonpalvelut. Isännöitsijämme ovat ammatti-isännöitsijöitä, joiden pohjakoulutuksena ovat opisto- tai korkeakoulutasoiset tutkinnot sekä lisäksi IAT-, ITS- tai AIT- tutkinnot. Osalla isännöitsijöistä on henkilökohtainen ISA auktorisointi. Koulutamme työntekijöitämme jatkuvasti ja tarjoamme asiakkaidemme käyttöön arvokasta tietoa alan kehityksestä, muutoksista ja vaatimuksista.

Tarjoamme Varsinais-Suomen parasta palvelua ja kaikkia asiakasyhtiöitämme hoitavat aina nimetyt omat isännöitsijät, kirjanpitäjät sekä vastikevalvojat. Näin osakkaiden on helppoa ja mutkatonta asioida tutuksi tulleiden asiantuntijoiden kanssa. Yrityksemme takaa asiakkaille rahanarvoisia etuja, kuten keskittämisedut ja alennukset, joita voidaan käyttää hyödyksi esimerkiksi huolto-, jäte-, vakuutus- ja sähkönostosopimuksissa sekä korjausurakoissa, pankkipalveluissa ja muissa taloyhtiön kannalta tärkeissä sopimuksissa. Koulutamme tarvittaessa hallituksen jäseniä toimimaan tehokkaammin taloyhtiön hallinnossa ja annamme asiakkaidemme käyttöön näin ollen arvokasta tietoa suurimman kansallisvarallisuutemme hoitoon liittyen. Modernit kokoustilamme ovat asiakkaidemme käytössä veloituksetta, joten kokousten ym. hallinnollisten tapaamisten järjestäminen hoituu sujuvasti molemmissa toimistoissamme.

Olette lämpimästi tervetulleita tutustumaan toimistoomme!

Asiakkaaksi

Kaipaako taloyhtiönne ammattitaitoisen ja osaavan isännöitsijätoimiston palveluita? Ota yhteyttä!